Vuokraa telttasauna

Mitä on Suomi ilman saunaa?! Tämä kätevä telttasauna kulkee mukana vaikka keskelle erämaata. Kätevään kantokassiin pakattu sauna on helppo koota ja sinne mahtuu jopa kymmenen miestä löylyä heittämään.

Rennosti-4 ei ole vain sauna, irrotettavan väliseinä ja ylimääräinen savupiipun paikka mahdollistavat että telttaa voidaan käyttää majoitukseen, metsästysmajana, isona saunana (jopa 10 henkeä) tai saunana reilulla pesu- tai pukuhuoneella, mihin ikinä tarvitsetkin lämmintä ja mukavaa tilaa.

Tässä mallissa saat vielä ensimmäisen huoneen seinän auki ja halutessasi katokseksi! Eli noin 2m x 2m osa seinää aukeaa kokonaan tai puoliksi. Rennosti-4 sisältää myös ikkunat noin 30cm x 50cm jälkimmäisen huoneen molemmilla sivuilla, ikkunoissa vakiona verhot.

Kiukaaksi suosittelemme hiukan tehokkaampaa Midiä etenkin jos viileämmässä halutaan käyttää, tehdas sanoo -15 astetta olevan käyttöraja ja omasta kokemuksesta se pitää paikkansa.

Kaikki tuotteet on kehitetty Siperiassa ja ne on täysin sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja luonnonoloihin. Teltta on helppo kuljettaa mukana tulevassa kassissa, pystytys vie noin 20 min.

Tuotteen mitat: Pituus 400 cm. Leveys 210 cm. Pinta-ala 8.4 m2. Korkeus teltan keskellä 195 cm.

Kuljetus koko: Telttalaukku, kangas ja runko.,- 10 kg, 60 * 30 * 30 cm.

Pienisauna 90€ ja Isosauna 140€/ viikonloppu